Afla totul despre fiscalitate Cititorii nostri au reducere!

Vineri, 18 Martie 2016, ora 14:10
1197 citiri
Afla totul despre fiscalitate Cititorii nostri au reducere!
Foto: Business Review

Business Review anunta forumul Tax & Law, evenimentul de referinta din domeniul fiscal care, pe parcursul ultimilor 15 ani, a adus laolalta 1,500 de participanti si aproximativ 110 ore de discutii interactive si studii de caz cu peste 200 de speakeri de top.

Cea de-a cincisprezecea editie a conferintei va avea loc la hotel Sheraton din Bucuresti, sala Platinum, incepand cu ora 8:30.

Conferinta este structurata pe 2 sesiuni de prezentari si discutii, in cadrul carora vor fi dezbatute unele dintre cele mai de actualitate subiecte din domeniul fiscal, continuate de o serie de workshop-uri dedicate si sesiuni de networking.

Reprezentanti de renume din domeniul public si privat vor analiza noile norme si reglementari ale Codului Fiscal, impactul acestora asupra mediului de afaceri si persoanelor fizice din Romania si vor propune, impreuna cu audienta, solutii practice, masuri de imbunatatire a activitatii desfasurate si oportunitati de crestere in domeniu. Agenda evenimentului include si o sesiune speciala de interviuri cu speakerii din cadrul conferintei Tax & Law.

Participarea la eveniment va fi echivalata cu puncte CPD oferite de ACCA si 5 ore de pregatire profesionala oferite de Camera Consultantilor Fiscali.

Cititorii Business24 beneficiaza de 15% reducere pentru inscrierea la Tax & Law Conference 2016, prin introducerea codului de discount BUSINESS2016 in momentul inregistrarii la eveniment pe pagina dedicata.

Toti cei interesati sa participe la conferinta Tax & Law se pot inscrie online pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.

Mai multe detalii despre eveniment, programul complet si workshop-uri, gasiti pe pagina dedicata.

#eveniment fiscalitate Romania 2016, #Tax Law eveniment Bucuresti , #Stiri Taxe si impozite