Agenda fiscala a lunii octombrie: Ce formulare trebuie sa depuneti la ANAF luna aceasta?

Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 14:48
1766 citiri
Agenda fiscala a lunii octombrie: Ce formulare trebuie sa depuneti la ANAF luna aceasta?
Foto: ulinwealth.com

Contribuabilii au de transmis in octombrie catre Fisc aproape 30 de declaratii. De asemenea, tot in aceasta luna trebuie efectuata si plata anticipata a impozitului pe profit, aferenta trimestrului al treilea din 2014. Consultati in urmatorul material lista obligatiilor fiscale care trebuie indeplinite in luna in curs.

7 octombrie este termenul pentru:

Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, Formularul 092. Se depune de contribuabilii inregistrati in scop de TVA care utilizeaza ca perioada fiscala trimestrul si care au efectuat o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, fiind astfel obligati sa si modifice perioada fiscala, devenind platitori de TVA lunar.

Urmatoarele declaratii trebuie depuse pana pe 10 octombrie:

Declaratia de inregistrare fiscala/de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, Formularul 010. Se depune de catre persoanele juridice, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.

Citeste mai multe despre Agenda fiscala a lunii octombrie pe Avocatnet.ro.

#agenda fiscala octombrie, #ce impozite platim octombrie , #Stiri Taxe si impozite