Ai bani de recuperat de la stat? Fiscul nu te mai executa silit pentru restante

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 21:27
908 citiri
Ai bani de recuperat de la stat? Fiscul nu te mai executa silit pentru restante

Contribuabilii care au de recuperat bani de la institutii ale statului nu vor mai putea fi executati silit de Fisc, informeaza, intr-un comunicat, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Nu este mentionat exact la care institutii se refera, fiind specificat doar ca este vorba de sumele pe care contribuabilii le au de primit de la "institutii sau autoritai publice".

"Prin art. 230 din Codul de procedura fiscala a fost reglementata o procedura speciala de executare silita aplicabila doar contribuabililor care, concomitent cu obligatiile fiscale pe care le au de platit statului, detin si creante asupra statului, concretizate in sume certe, lichide si exigibile pe care le au de incasat de la institutii sau autoritati publice", precizeaza ANAF.

Toate detaliile pentru implementarea acestei masuri se vor regasi intr-un ordin de procedura care ar urma sa fie aprobat in perioada urmatoare.

Practic, Fiscul va recupera mai intai restantele contribuabilului de la institutiile ...citeste mai departe despre "Ai bani de recuperat de la stat? Fiscul nu te mai executa silit pentru restante" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Fisc executare silit, #Fisc compensare creante datorii, #Fisc datorii stat executare silita , #Stiri Taxe si impozite