Ai datorii la stat? Fiscul nu mai publica azi lista pe Internet, dar tot te face de rusine

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 11:55
1285 citiri
Ai datorii la stat? Fiscul nu mai publica azi lista pe Internet, dar tot te face de rusine
Foto: Arhiva Ziare.com

ANAF va publica pe site lista persoanelor fizice si a companiilor cu datorii la Fisc, de minim 1.500 lei in cazul populatiei, pe 3 mai, dupa ce presedintele agentiei, Dragos Doros, anuntase ca prima lista va fi facuta publica pe 30 aprilie, avand in vedere ca este perioada Pastelui.

Fiscul a decis la inceputul lunii aprilie sa majoreze plafoanele minime ale datoriilor aferente persoanelor care vor aparea pe listele publicate pe site-ul institutiei, scrie News.ro.

Astfel, suma minima a fost ridicata de la 100 lei la 1.500 de lei pentru persoanele fizice care au de platit restante la buget.

In cazul persoanelor juridice, firmele mici, PFA si persoanele cu profesii liberale vor aparea pe liste pentru sume datorate la buget de peste 10.000 de lei, in urcare de la 500 de lei.

Ai datorii la stat mai mari de 100 de lei? Fiscul publica lista rusinii pe Internet

Totodata, firmele mijlocii vor aparea pe site-ul Fiscului daca datoreaza minim 50.000 de lei, pragul fiind ridicat de ...citeste mai departe despre "Ai datorii la stat? Fiscul nu mai publica azi lista pe Internet, dar tot te face de rusine" pe Ziare.com

#lista datornici ANAF, #Fisc lista datorii , #Stiri Taxe si impozite