ANAF a colectat cu peste 1 miliard de lei mai putin la buget. PNL: Aplicarea legii salarizarii devine imposibila

Joi, 13 Aprilie 2017, ora 15:24
2870 citiri
ANAF a colectat cu peste 1 miliard de lei mai putin la buget. PNL: Aplicarea legii salarizarii devine imposibila
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatorul PNL Florin Citu afirma ca PSD a suferit, joi, un "dus rece ca la spital" odata cu dezvaluirea facuta de presedintele ANAF ca s-au colectat la buget cu peste 1 miliard de lei mai putin decat fusese prognozat. Citu spune ca ministrul de Finante trebuie sa demisioneze.

"PSD, dus rece ca la spital. Ce va tot spun de o luna de zile a devenit oficial prin declaratia sefului ANAF de astazi. Guvernul Grindeanu, dupa ce s-a laudat in ultimele 3 luni de zile sus si tare ca este campion la colectare si a stabilit si un program de masuri 'beton', a primit astazi un dus rece chiar de la omul numit de acest guvern in fruntea ANAF", a postat pe Facebook Florin Citu.

Citeste toate declaratiile sefului ANAF legate de bilantul pe primul trimestru: Veniturile colectate fata de programul raportat de Ministerul de Finante - cu 1,1 miliarde mai putin.

Senatorul PNL spune ca banii sunt mai putini, in contextul in care "Grindeanu & Co. au stabilit niste masuri nemaivazute si nemaiauzite".

"Asta arata viabilitatea prorgramului PSD si faptul ca devine imposibila aplicarea legii salarizarii unitare. Este evident ca economia de piata are alergie la programul PSD. Sa vedeti acum defilare la televiziuni unde oficialii PSD-ului vor da vina pe Ciolos. Asa este cand visezi cai verzi pe pereti, uneori ai nevoie de un dus rece.

Cred ca este momentul ca ministrul de Finante sa se gandeasca foarte serios sa plece acasa. Somn usor, PSD!", a incheiat Florin Citu.

C.B. ...citeste mai departe despre "ANAF a colectat cu peste 1 miliard de lei mai putin la buget. PNL: Aplicarea legii salarizarii devine imposibila" pe Ziare.com

#ANAF colectat 2017 Citu, #Florin Citu legea salarizarii unitare , #Stiri Taxe si impozite