ANAF demareaza in forta operatiunea "Cristal". Cine e vizat?

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 11:38
1394 citiri
ANAF demareaza in forta operatiunea "Cristal". Cine e vizat?
Foto: DGAF

Fiscul a demarat prima etapa a unei ample operatiuni de control si monitorizare a firmelor care isi desfasoara activitatea in toate centrele engros din Romania. Operatiunea se numeste "Cristal".

In fiecare zi, pana de Craciun, atat in cadrul controalelor operative, cat si al verificarilor documentare si al intalnirilor cu reprezentantii firmelor depistate cu nereguli in timpul controalelor, inspectorii antifrauda din toata tara vor verifica in detaliu activitatea economica si traficul de marfuri din toate complexurile comerciale, a transmis pe Facebook ANAF.

Echipa de conducere a operatiunii va stabili atat zilele in care formatiunile mobile ale Directiei Antifrauda vor monitoriza 24 de ore din 24 intrarile si iesirile de marfa, cat si algoritmul de schimbare a componentei echipelor de control, potrivit Fiscului.

"Subliniem faptul ca, pentru cei care vor fi gasiti cu nereguli in timpul verificarilor operative, va demara controlul amanuntit al activitatii desfasurate pana in ...citeste mai departe despre "ANAF demareaza in forta operatiunea "Cristal". Cine e vizat?" pe Ziare.com

Noi complicații în sistemul RO e-Transport: ”Stați să vedeți când încep amenzile și procesele”
Noi complicații în sistemul RO e-Transport: ”Stați să vedeți când încep amenzile și procesele”
Autoritatea Națională de Administrare Fiscală a anunțat că vrea extinderea listei de bunuri cu risc fiscal ridicat monitorizate prin sistemul RO e-Transport și a publicat miercuri, 17...
#ANAF controale centre engros, #Fisc controale centre engros, #Anaf controale firme romania , #Stiri Taxe si impozite