ANAF exclude de pe lista datornicilor persoanele care au de primit bani de la buget

Joi, 28 Iulie 2016, ora 16:40
1173 citiri
ANAF exclude de pe lista datornicilor persoanele care au de primit bani de la buget
Foto: ANAF

Autoritatea Nationala de Administratie Fiscala (ANAF) a decis, joi, ca persoanele care au la randul lor de recuperat bani de la stat nu vor mai fi incluse in lista datornicilor.

"Vor fi excluse din lista debitorilor cu obligatii fiscale restante persoanele, fizice sau juridice, ale caror datorii la buget sunt mai mici sau egale cu suma pe care trebuie sa o primeasca la randul lor de la buget, prin restituire sau rambursare", se arata intr-un comunicat al Fiscului remis Ziare.com.

In plus, listele debitorilor publicate de ANAF vor avea o noua coloana, denumita "Observatii", unde vor fi notate precizari privind starea juridica a debitorilor, respectiv insolventa, faliment sau insolvabilitate.

Aceste modificari urmeaza sa fie implementate incepand cu lista debitorilor care inregistreaza obligatii fiscale restante aferente trimestrului al doilea din 2016, insa ANAF nu a precizat data la care vor fi publicate acestea.

Schimbarile au fost facute dupa ce unii ...citeste mai departe despre "ANAF exclude de pe lista datornicilor persoanele care au de primit bani de la buget" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF lista datornici, #ANAF excludere lista datornici, #ANAF datornici , #Stiri Taxe si impozite