ANAF ia la puricat marile averi: Suma uriasa incasata de la un bogatas rau platnic

Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 17:52
1555 citiri
ANAF ia la puricat marile averi: Suma uriasa incasata de la un bogatas rau platnic
Foto: ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a incasat 2,5 milioane lei de la un contribuabil din grupul primelor 10 persoane fizice cu averi mari (PFAM) unde s-au incheiat verificarile, informeaza, miercuri, institutia.

"O persoana din grupul PFAM a achitat 2,5 milioane de lei, reprezentand impozit pe venituri suplimentare nedeclarate si penalitati de intarziere si dobanzi", se mentioneaza in comunicatul ANAF.

Potrivit institutiei, in acest an au fost finalizate verificarile fiscale in cazul primelor 10 persoane din grupul PFAM, care este format din 336 de persoane, asupra carora se fac analize si verificari privind riscurile fiscale si se aplica programe de conformare.

Venituri nedeclarate de 86 de milioane de lei

"Asa cum ANAF a informat in noiembrie 2015, in urma acestor verificari efectuate de Directia Generala Control Venituri Persoane Fizice, in cazul primelor 10 persoane din grupul PFAM, pentru veniturile din anul 2011, au fost identificate venituri nedeclarate ...citeste mai departe despre "ANAF ia la puricat marile averi: Suma uriasa incasata de la un bogatas rau platnic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#verificari ANAF cel mai bogati romani, #Anaf venituri nedeclarate bogati, #controale Anaf persoane fizice , #Stiri Taxe si impozite