ANAF ii raspunde lui Iohannis: O tara nu poate functiona cu evaziune. Nu am luat bani doar la covrigarii

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 16:29
1082 citiri
ANAF ii raspunde lui Iohannis: O tara nu poate functiona cu evaziune. Nu am luat bani doar la covrigarii

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) i-a raspuns, miercuri, presedintelui Klaus Iohannis, care a comparat institutia cu un pendul si i-a sfatuit pe jurnalisti sa intrebe la ANAF daca o tara fara firme poate sa functioneze.

"Domnul presedinte are dreptate. O tara nu poate functiona fara firme. La fel cum nu poate functiona nici daca evaziunea fiscala este tratata ca pana acum. De cand sunt la conducerea ANAF, combaterea marii evaziuni a fost si este prioritate de gradul zero. Mica evaziune este insa un flagel la fel de periculos, tratat cu seriozitate in orice tara civilizata. Iar ANAF exact asta face", a spus presedintele institutiei, Gelu Stefan Diaconu, pentru Mediafax.

El a adaugat ca marea evaziune ramane prioritara si ca au colectat deja aproape un miliard de euro in plus.

Gelu Stefan Diaconu sustine ca suma nu avea cum sa vina de la covrigarii si florarii, ci din eficientizarea colectarii si combaterea marii evaziuni.

"Sunt convins ca, nu peste foarte mult ...citeste mai departe despre "ANAF ii raspunde lui Iohannis: O tara nu poate functiona cu evaziune. Nu am luat bani doar la covrigarii" pe Ziare.com

#ANAF raspunde Iohannis, #Fisc raspunde Iohannis, #Iohannis ANAF pendul , #Stiri Taxe si impozite