ANAF se inspira de la americani: Se reorganizeaza dupa modelul Fiscului din SUA

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 11:17
1123 citiri
ANAF se inspira de la americani: Se reorganizeaza dupa modelul Fiscului din SUA
Foto: Ziare.com

ANAF continua restructurarea si vrea sa adopte modelul american, cu un board de specialisti ce va coordona activitatile institutiei.

"Ieri i-am propus premierului Victor Ponta o formula de reorganizare care sa consolideze autonomia decizionala a ANAF, in afara conditionalitatilor de ordin politic conjunctural ce apar la fiecare ciclu electoral.

De aceea, propunerea mea a vizat constituirea unui board de specialisti cu prestigiu recunoscut, pe modelul Fiscului american, pe care il vom adapta, fireste, cadrului legislativ autohton si care va coordona politicile si strategia ANAF, in locul unei singure persoane, respectiv in locul presedintelui ANAF", a transmis seful institutiei, Gelu Stefan Diaconu, intr-un comunicat de presa remis miercuri Ziare.com.

Mall-urile si hipermarket-urile au intrat in vizorul ANAF (Video)

El aminteste ca "reforma profunda" a Fiscului a fost o prioritate inca de la preluarea mandatului, in aprilie 2013, si considera ca propunerea sa distanteaza ...citeste mai departe despre "ANAF se inspira de la americani: Se reorganizeaza dupa modelul Fiscului din SUA" pe Ziare.com

#ANAF reorganizare, #ANAF board, #ANAF board sefi , #Stiri Taxe si impozite