ANAF se razboieste cu avocatul Gabriel Biris, pe Facebook

Luni, 15 Iunie 2015, ora 14:17
1578 citiri
ANAF se razboieste cu avocatul Gabriel Biris, pe Facebook
Foto: ANAF

ANAF nu mai vrea ca unii specialisti in fiscalitate, precum avocatul Gabriel Biris, sa isi promoveze imaginea pe spatele sau, asa ca reprezentantii institutiei au luat atitudine pe Facebook.

"Chiar daca in piata consultantei fiscale concurenta s-a accentuat, apreciem ca actiunile de imagine ale specialistilor in fiscalitate, precum domnul Gabriel Biris, care a demarat o campanie sustinuta impotriva ANAF, trebuie sa se desfasoare in limitele decentei.

Iar acest lucru presupune in primul rand renuntarea la dezinformarile grosiere. Utilizarea tehnicilor de manipulare care se circumscriu celebrului dicton Audacter calumniare, semper aliquid haeret (Calomniaza cu indrazneala, pana la urma tot se prinde ceva - tr.) nu demonstreaza, in esenta, nimic altceva decat subestimarea publicului", se arata pe pagina de Facebook ANAF.

Aberatia zilei: Nimeni nu e deasupra legii. Doar ANAF

Fiscul a publicat mai departe un mesaj al avocatului Gabriel Biris, in care acesta spunea ca actiunile ...citeste mai departe despre "ANAF se razboieste cu avocatul Gabriel Biris, pe Facebook" pe Ziare.com

#ANAF razboi Facebook Biris, #ANAF critici Facebook, #ANAF Biris Facebook , #Stiri Taxe si impozite