Avertisment despre noul Cod Fiscal: Va urma un soc mare

Joi, 05 Martie 2015, ora 14:08
1512 citiri
Avertisment despre noul Cod Fiscal: Va urma un soc mare

Socul la nivel de fiscalitate va fi destul de mare dupa aplicarea masurilor de relaxare fiscala, iar efectele pozitive care rezulta in urma acestor masuri nu se vor materializa imediat, astfel incat veniturile la buget vor scadea, a declarat, joi, presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru.

"Socul este unul destul de mare dupa... si efectele pozitive care se vor materializa, cum ar fi de exemplu mai multe locuri de munca, crestere economica mai mare, nu se produc imediat", a mentionat Ionut Dumitru, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Capcanele ascunse in noul Cod Fiscal Interviu

Acesta a explicat ca este nevoie de multa prudenta in acest sens "pentru ca in fiecare luna se platesc salarii, pensii, si nu sunt sume mici".

"Suntem cu totii de acord ca avem nevoie de o reducere a fiscalitatii in Romania, mai ales in zona de TVA si contributii la asigurari sociale, dar trebuie sa gandim foarte bine acest parcurs, pentru ca nu te poti juca cu cifrele. Trebuie sa ai ...citeste mai departe despre "Avertisment despre noul Cod Fiscal: Va urma un soc mare" pe Ziare.com

#avertisment noul Cod Fiscal, #capcane noul Cod Fiscal, #probleme Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite