Basescu, atac la Isarescu pe Codul Fiscal: A vrut Mugurel sa se infoaie

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 23:36
1346 citiri
Basescu, atac la Isarescu pe Codul Fiscal: A vrut Mugurel sa se infoaie
Foto: Captura B1 TV

Traian Basescu este de parere ca s-a ajuns in situatia actuala cu Codul Fiscal din cauza declaratiilor guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care l-au influentat pe presedintele Klaus Iohannis. Basescu e de parere insa ca noul Cod Fiscal va fi adoptat in cele din urma.

"Nu-s de acord cu ce face Banca Nationala, nu e treaba lor. A vrut Mugurel sa se infoaie putin", a declarat Traian Basescu miercuri seara la B1 TV despre ce s-a intamplat in ultima perioada.

In urma cu cateva zile, Mugur Isarescu declarase ca reducerea TVA ar trebui aplicata gradual, iar deficitul sa fie tinut sub control. Seful BNR a cerut Guvernului sa revina asupra Codului Fiscal, considerandu-l inaplicabil in actuala forma. Acesta e de parere ca masurile propuse nu sunt sustenabile si nu considera ca ar trebui aplicate toate odata.

Isarescu aduce critici dure Codului Fiscal. Ce legatura are cu pilotarea unui avion

"Este inaplicabil din punct de vedere economic si impactul sau bugetar ar insemna o schimbare ...citeste mai departe despre "Basescu, atac la Isarescu pe Codul Fiscal: A vrut Mugurel sa se infoaie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu cod fiscal, #Basescu Mugur Isarescu, #Basescu Mugurel infoaie , #Stiri Taxe si impozite