Cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul despre noul Cod Fiscal

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 15:20
1335 citiri
Cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul despre noul Cod Fiscal
Foto: EY Romania

Guvernul trebuie sa raspunda la o intrebare dificila in ceea ce priveste propunerea de Cod Fsical, sustine Gabriel Sincu, director executiv, asistenta fiscala si juridica la EY Romania.

"Sunt, asemenea majoritatii oamenilor care lucreaza in domeniu, impresionat de masurile curajoase pe care autoritatile intentioneaza sa le puna in practica prin proiectul Noului Cod Fiscal. Indraznesc sa afirm ca este cel mai indraznet set de masuri fiscale de care am avut parte in ultimii 25 de ani, depasind ca impact si anvergura introducerea cotei unice din anul 2005. Speram ca acesta sa se materializeze si sa nu reprezinte doar un subiect de discutie pentru consultanti si presa pentru cateva saptamani", a opinat specialistul, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Dupa o avalansa de taxe si impozite, Romania se va transforma in paradis fiscal?

Insa el arata ca cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul este cu privire la sursele de acoperire a deficitului generat de aceste ...citeste mai departe despre "Cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul despre noul Cod Fiscal" pe Ziare.com

#intrebare Cod Fiscal, #probleme Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite