Codul Fiscal - folosit ca moneda in trocul dintre palate

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 07:52
1041 citiri

Codul Fiscal, "biblia" care reglementeaza principiile de impozitare si dicteaza colectarea banilor la bugetele statului, este in aceste zile redus la simplul statut de moneda in trocul dintre Guvern si Presedintie.

Adoptat spre sfarsitul lunii iunie in Parlament, in ciuda opozitiei partenerilor externi ai Romaniei - FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala - el ar urma sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2016.

Codul Fiscal, adoptat: Ponta se bucura pe Facebook - TVA scade la 19%, taxa pe stalp dispare

Printre masurile pe care le cuprinde se numara reducerea TVA la 19%, eliminarea supraacizei de 7 eurocenti la carburanti si a asa-numitei "taxe pe stalp" pentru companii, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, estimand ca gaura creata in buget va fi de 12 miliarde de lei.

Comisia Europeana a transmis insa ca sunt ridicate "intrebari substantiale", in timp ce Fondul Monetar International a recomandat Guvernului sa se ajusteze masurile de relaxare fiscala din proiectul Codului ...citeste mai departe despre "Codul Fiscal - folosit ca moneda in trocul dintre palate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Ponta Cod Fiscal salarii triplate, #Cod Fiscal incalca tratate europene, #Cod Fiscal masuri deficit , #Stiri Taxe si impozite