Comisia Europeana, cu ochii pe Romania: Suntem mai putin optimisti ca Guvernul

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 12:51
1356 citiri
Comisia Europeana, cu ochii pe Romania: Suntem mai putin optimisti ca Guvernul
Foto: Facebook/Angela Filote

Suntem mai putin optimisti decat Guvernul in ceea ce priveste capacitatea Romaniei de a colecta taxele, a transmis, luni, Angela Filote, seful reprezentantei Comisiei Europene in Romania, care a adaugat ca institutia va fi cu ochii pe tara noastra.

"Este adevarat ca in Romania s-a inregistrat o crestere economica importanta, dar haideti sa ne uitam si la sursa cresterii. (...) Unul dintre motivele pentru care Romania a avut un deficit bugetar scazut a fost nivelul redus de investitii. Tara nu poate sa creasca doar pe baza consumului intern si a exporturilor pentru ca acestea sunt principalele surse de crestere economica in Romania, ci trebuie si sa investeasca.

Toti cei care calatoresc in tara - si eu calatoresc destul de mult - stiu cat de mare este nevoia pentru infrastructura adecvata, incepand cu infrastructura de transport, dar si in alte domenii avem nevoie de infrastructura in aceasta tara", a mentionat Filote.

Veste de la INS despre cresterea economica a ...citeste mai departe despre "Comisia Europeana, cu ochii pe Romania: Suntem mai putin optimisti ca Guvernul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Comisia Europeana critici Guvern, #Comisia Europeana colectare taxe, #Romania colectare taxe , #Stiri Taxe si impozite