Condamnatul Dragnea indeplineste visul lui Iliescu: Pomenile se vor plati sacrificand cota unica

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 07:21
1107 citiri
Condamnatul Dragnea indeplineste visul lui Iliescu: Pomenile se vor plati sacrificand cota unica

Nu cred ca a existat masura mai benefica pentru economia Romaniei, in ultimii 20 de ani, decat introducerea cotei unice de impozitare.

A fost singurul gest curajos si cu adevarat liberal luat de Calin Popescu Tariceanu, acesta fiind de fapt o papusa a regimului securist creat de Iliescu in 1990, cu misiunea de a tine sub control evolutia-involutia PNL.

Acum, acelasi Calin Popescu Tariceanu, ajuns in postura de subaltern al condamnatului Liviu Dragnea, se pregateste sa distruga cota unica. Pas cu pas.

Primele entitati administrative care au introdus cota unica de impozitare ("linear personal income tax") au fost insulele Jersey si Hong Kong, in 1940 si respectiv 1947. O dezbatere serioasa despre acest sistem de taxare a inceput insa abia in anii '90, cand el a fost adoptat de catre cele trei state baltice - Estonia, Letonia si Lituania.

In 2005, The Economist, o publicatie extrem de sobra, a ridicat o adevarata oda Estoniei si succesului economic creat de introducerea taxei ...citeste mai departe despre "Condamnatul Dragnea indeplineste visul lui Iliescu: Pomenile se vor plati sacrificand cota unica" pe Ziare.com

#cota unica impozitare, #PSD cota unica impozitare , #Stiri Taxe si impozite