Controalele inspectorilor fiscali, criticate de oamenii de afaceri: Sa nu tragem cu tunul dupa vrabiute

Marti, 31 Martie 2015, ora 17:40
965 citiri
Controalele inspectorilor fiscali, criticate de oamenii de afaceri: Sa nu tragem cu tunul dupa vrabiute

Asociatia Restaurantelor din Romania, condusa de Dragos Petrescu, proprietarul unitatilor City Grill, propune ca perioada de suspendare a activitatii de catre ANAF sa poata fi mai mica de 30 de zile, iar pragul sa fie stabilit in functie de cifra de afaceri, avand deja intalniri cu autoritatile.

"Membrii asociatiei s-au intalnit cu vicepresedintele ANAF, Romeo Nicolae, si cu Dan Manolescu, secretarul de stat de la Finante, si speram sa ajungem la un acord care sa se concretizeze in proceduri mai clare de control, astfel incat restaurantele sa nu mai fie inchise pentru minim 30 de zile la 10-15 lei diferenta la casa de marcat, asa cum e obligata azi ANAF. Trebuie sa perfectionam sistemul pentru ca nu este normal ca in Romania, stat european, sa nu ai dreptul sa te aperi.

Azi primesti pedeapsa de la un lucrator DGAF (Directia Antifrauda - n.red.), poate de buna credinta, dar care a gresit, iar tu trebuie sa inchizi atunci pe loc activitatea si sa te judeci una-doua-trei luni pentru ...citeste mai departe despre "Controalele inspectorilor fiscali, criticate de oamenii de afaceri: Sa nu tragem cu tunul dupa vrabiute" pe Ziare.com

#critici controale Fisc, #reguli schimbate controale Fisc, #controale Fisc, #controale ANAF , #Stiri Taxe si impozite