Cui se aplica amnistia fiscala anuntata de Victor Ponta

Marti, 12 Mai 2015, ora 19:12
1137 citiri
Cui se aplica amnistia fiscala anuntata de Victor Ponta
Foto: captura Youtube

Amnistia pentru contributiile la sanatate anuntata de premierul Victor Ponta va fi valabila pentru toti contribuabilii care au de achitat contributii la sanatate pentru sume foarte mici, calculate in baza salariului minim pe economie, nu doar pentru cei care au dat statul in judecata, sustine fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu (foto).

"Inteleg ca va fi o Ordonanta de Urgenta pentru amnistierea pe ce a fost (plati datorate pana la 1 iunie 2015). Va fi valabila pentru toti contribuabilii, cel putin asa a reiesit din discutii. Subiectul a fost discutat in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. O sa fie pentru toata lumea, pentru ca nu ai cum altfel. O sa mearga toti ceilalti sa dea statul in judecata si va fi un cost suplimentar pentru toata lumea", a declarat marti Florin Jianu.

In privinta implementarii noului Cod Fiscal, Jianu sustine ca trebuie sa se faca etapizat. "Trebuie sa fim echilibrati. Acum s-a deschis o cutie a Pandorei in care fiecare minister, fiecare ...citeste mai departe despre "Cui se aplica amnistia fiscala anuntata de Victor Ponta" pe Ziare.com

#Florin Jianu amnistie fiscala, #ministru IMM Florin Jianu , #Stiri Taxe si impozite