Culmea denuntului: Meditatoare la matematica denuntata la Fisc de asociatia de proprietari

Marti, 28 Iulie 2015, ora 09:03
1257 citiri
Culmea denuntului: Meditatoare la matematica denuntata la Fisc de asociatia de proprietari
Foto: Ziare.com

ANAF a primit, in luna mai, un denunt mai putin obisnuit: o asociatie de proprietari a avertizat ca o locatara ofera contra cost meditatii la matematica, fara sa declare veniturile si fara sa plateasca impozite si contributii aferente acestora.

Asociatia a solicitat Fiscului sa efectueze cercetari "pentru confirmarea faptelor semnalate si luarea masurilor legale".

"Doamna X cu precadere in week-end primeste mai multe persoane tinere carora le acorda contra cost meditatii la matematica inregistrand astfel venituri in mod regulat, dar fara a fi fiscalizate sau declarate. Pentru sumele de bani de mai sus nu a depus nicio declaratie fiscala si nu a achitat niciun impozit catre bugetul de stat si catre bugetul asigurarilor sociale de stat", se arata in documentul obtinut de Adevarul.

Asociatia de proprietari cere Fiscului sa verifice situatia si sa fie informata asupra modalitatii de solutionare a denuntului.

Orice cetatean sau organizatie legal constituita poate ...citeste mai departe despre "Culmea denuntului: Meditatoare la matematica denuntata la Fisc de asociatia de proprietari" pe Ziare.com

#denunt ANAF meditatii, #asociatie locatari denunt Fisc , #Stiri Taxe si impozite