Cum explica patronul de la Expirat datoria de 1,6 milioane de euro pe care o are la stat

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 12:20
1352 citiri
Cum explica patronul de la Expirat datoria de 1,6 milioane de euro pe care o are la stat
Foto: Facebook/Andrei Sosa

Andrei Sosa, patronul clubului Expirat, primul care a anuntat ca isi incheie activitatea dupa tragedia din Colectiv, a revenit, joi dimineata, pe o retea de socializare cu precizari referitoare la decizia sa.

In acelasi timp, seful de la Expirat a dezvaluit ca are o datorie de 1,6 milioane de euro, provenita dintr-o taxa de care nu a auzit in cei aproape 20 de ani de cand detine localul.

"Nu ma asteptam ca postul meu de acum cateva zile sa devina viral. M-au cautat toate televiziunile si ziarele si nu am vrut sa dau nici o alta declaratie pentru ca am avut altceva de facut zilele astea. Sa il plangem pe Rugina si pe ceilalti care au disparut", a scris pe Facebook Andrei Sosa, despre postarea de luni, in care anunta ca isi inchide clubul.

Acesta le multumeste celor care i-au inteles mesajul si care l-au incurajat, dar vrea si sa lamureasca unele lucruri aparute in presa.

"Societatea pe care functiona Expirat-ul, pe care functioneaza si alte activitati, este Sosa & Sosa SRL ...citeste mai departe despre "Cum explica patronul de la Expirat datoria de 1,6 milioane de euro pe care o are la stat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Andrei Sosa datorie, #Andrei Sosa datorie taxa, #patron Expirat taxa, #incendiu club Colectiv , #Stiri Taxe si impozite