Cum va fi organizata a doua extragere la loteria bonurilor fiscale - se castiga mai greu, dar premiul e mai mare

Marti, 19 Mai 2015, ora 17:32
1183 citiri
Cum va fi organizata a doua extragere la loteria bonurilor fiscale - se castiga mai greu, dar premiul e mai mare
Foto: Arhiva Ziare.com

Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a decis, marti, modificarea Ordonantei 10/2015 pentru organizarea loteriei bonurilor fiscale, stabilind ca la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maxim 100 de premii.

Deputatii din comisie au votat amendamente la ordonanta dupa ce ministrul finantelor Eugen Teodorovici a propus aceasta solutie pentru ca sumele castigate de participantii la loterie sa fie mai consistente.

Astfel, potrivit celor adoptate de deputati, la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maxim 100 de premii. Unitatea teritoriala a administratiei fiscale unde a fost depus in original bonul fiscal castigator va elibera titularului bonului o copie pe care este scris ca este conform cu originalul si contine un numar unic de inregistrere atribuit automat printr-o aplicatie informatica la nivel national.

Pentru asigurarea transparentei, o lista privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se vor publica pe ...citeste mai departe despre "Cum va fi organizata a doua extragere la loteria bonurilor fiscale - se castiga mai greu, dar premiul e mai mare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bonuri fiscale loterie, #premiu castigatori loteria bonurilor fiscale , #Stiri Taxe si impozite