De ce tot amana Ponta noul Cod Fiscal: Sa nu ne critice nimeni (Video)

Joi, 19 Martie 2015, ora 11:39
1174 citiri
De ce tot amana Ponta noul Cod Fiscal: Sa nu ne critice nimeni (Video)
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta extraordinara de guvern, ca vrea ca procedurile in cazul adoptarii noului Cod Fiscal sa fie "impecabile", astfel incat sa nu existe probleme din acest punct de vedere.

Astfel, o noua intrunire va avea loc luni, pentru a fi toate avizele obtinute, iar miercuri sa poata fi aprobat in sedinta ordinara de guvern.

"Luni ne vedem aici cu cei care nu au avizat, cei care au avizat pot sa-si vada de treaba. Astfel incat miercuri sa aprobam in sedinta de guvern. Toate procedurile vor fi impecabile, sa nu ne critice nimeni pe procedura", le-a transmis Ponta ministrilor la inceputul sedintei de guvern, in prezenta presei.

Discutiile pe noul Cod fiscal, amanate - cum explica Ponta

Codul fiscal si Codul de procedura fiscala nu au fost discutate nici miercuri in sedinta de guvern, asa cum era programat, motivul fiind tot ca nu s-au obtinut avizele de la toate institutiile implicate.

Ponta a facut apel ca situatia sa se rezolve pana joi, ...citeste mai departe despre "De ce tot amana Ponta noul Cod Fiscal: Sa nu ne critice nimeni (Video)" pe Ziare.com

#amanare adoptare Cod fiscal Ponta, #Darius Valcov penal Cod fiscal , #Stiri Taxe si impozite