De unde luam 1,6 miliarde de lei sa acoperim gaura lasata de taxele taiate de PSD? "Politicienii vorbesc doar despre ce ii place poporului sa auda"

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 18:57
914 citiri
De unde luam 1,6 miliarde de lei sa acoperim gaura lasata de taxele taiate de PSD? "Politicienii vorbesc doar despre ce ii place poporului sa auda"
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatul a adoptat in timp record legea PSD care elimina 102 taxe, fara ca initiatorii acestui proiect sa spuna de unde se va acoperi gaura de 1,6 miliarde de lei care va aparea in buget, daca acest act normativ se va aplica de la 1 ianuarie 2017.

"Este evident ca e un exercitiu de campanie", a comentat pentru Ziare.com profesorul universitar de economie Bogdan Glavan.

Potrivit acestuia, toate masurile propuse de politicieni sunt pentru a castiga ceva.

"De fapt, prin definitie, toate masurile pe care le propun partidele si politicienii sunt propuse pentru a castiga ceva. Asta este afacerea lor, business-ul lor. Ca sa intelegem ce s-a intamplat, trebuie sa ne gandim la cei carora li se adreseaza partidele in Romania.

Cu ceva timp in urma, PSD si-a deplasat atentia de la electoratul sau traditional catre asa-numita clasa de mijloc, catre oamenii interesati nu atat de primirea unui ajutor de la stat, cat de libertati, de capacitatea de a opera afaceri, de a se descurca mai usor ...citeste mai departe despre "De unde luam 1,6 miliarde de lei sa acoperim gaura lasata de taxele taiate de PSD? "Politicienii vorbesc doar despre ce ii place poporului sa auda"" pe Ziare.com

#lege taxe eliminate Dragnea, #taxe nefiscale eliminate lege PSD , #Stiri Taxe si impozite