Din septembrie vom putea plati online si datoriile catre ANAF, nu numai taxele locale

Luni, 06 Iunie 2016, ora 10:17
1627 citiri
Din septembrie vom putea plati online si datoriile catre ANAF, nu numai taxele locale
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a anuntat ca incepand cu luna septembrie vom putea plati online cu cardul, pe platforma ghiseul.ro, si datoriile la ANAF, nu numai taxele si impozitele locale.

"In aprilie, incidenta platilor cu cardul a taxelor si impozitelor locale a crescut cu 330% comparativ cu perioada similara a anului trecut", a comentat Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala (MCSI), citat luni de Mediafax.

In primele patru luni din 2016, contribuabilii au facut aproximativ 76.000 de plati cu cardul pe ghiseul.ro, in valoare totala de peste 21 milioane de lei.

"Nu este o suma mare, dar este in crestere. Trebuie sa mentionez ca gradul de folosire al instrumentelor electronice in Romania comparativ cu alte tari este mai scazut, competentele digitale pe medie este cu mult sub media europeana si, in acest sens, mai este nevoie de multa educatie si de multa promovare. O veste buna ar fi ca, incepand cu luna ...citeste mai departe despre "Din septembrie vom putea plati online si datoriile catre ANAF, nu numai taxele locale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plata online ANAF ghiseul , #Stiri Taxe si impozite