Doi directori ANAF, demisi din functie: Au incalcat regulamentele

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 11:04
968 citiri
Doi directori ANAF, demisi din functie: Au incalcat regulamentele
Foto: ANAF

Presedintele ANAF a destituit din functie doi directori generali din teritoriu, din cauza ca nu au respectat procedurile legate de examenele de promovare.

"Va informam ca ieri, 9 noiembrie 2015, presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, a dispus si semnat ordinele de eliberare din functie a domnilor Ioan Dragomir si Marian Bosianu, directori generali ai directiilor regionale a finantelor publice din Timisoara si Iasi", se arata intr-un comunicat al Fiscului, remis marti Ziare.com.

Masura vine ca urmare "a deciziei acestora de a nu solicita aparatului central al ANAF, in conformitate cu procedurile legale, desemnarea unui membru din cadrul Directiei de Integritate pentru a face parte din comisiile de examinare care vor superviza examenele de promovare".

Presedintele ANAF nu este de acord cu astfel de incalcari ale regulamentelor.

"Exista persoane care cred ca sprijinul politic sau manipularea sindicatelor sunt lucruri mai importante decat procesul de reforma a ANAF. Masura ...citeste mai departe despre "Doi directori ANAF, demisi din functie: Au incalcat regulamentele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF directori demisi, #ANAF schimbare conducere , #Stiri Taxe si impozite