Dragnea continua acuzatiile: Ciolos minte, minte! Vrea sa fie Croitorasul cel Viteaz

Vineri, 05 August 2016, ora 16:44
952 citiri
Dragnea continua acuzatiile: Ciolos minte, minte! Vrea sa fie Croitorasul cel Viteaz
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca premierul Dacian Ciolos minte in legatura cu situatia fiscala a veteranilor de razboi si a familiilor acestora.

"Domnul Ciolos vrea sa fie ca si Croitorasul cel Viteaz. (...) Dumnealor au spus ca au fost obligati sa puna acele articole in HG de interpretare a Codului Fiscal pentru ca, vezi Doamne, e o greseala sau o scapare in Codul Fiscal. Este o minciuna", a spus Dragnea.

Liderul PSD a argumentat ca articolul 456 al Codului Fiscal elaborat de Guvernul Ponta, care se refera la deducerile de impozite, spune clar ca nu se datoreaza impozit sau taxe pe cladirea folosita ca domiciliu aflate in proprietate sau coproprietatea unor categorii de persoane, printre care se numara si veteranii.

"Codul Fiscal este foarte clar. Cand l-am adoptat, am dezbatut aceste lucruri. Scutirile de impozite si taxe se refera atat la cladirile aflate in proprietate, cat si la cladirile aflate in coproprietate", a spus Dragnea.

Presedintele ...citeste mai departe despre "Dragnea continua acuzatiile: Ciolos minte, minte! Vrea sa fie Croitorasul cel Viteaz" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea acuzatii Guvern minciuna, #Dragnea acuzatii Ciolos, #Dragnea impozit veterani , #Stiri Taxe si impozite