Sesiune extraordinara pentru modificarea Codului Fiscal. Se schimba si masuri care abia au intrat in vigoare - UPDATE

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 14:30
1678 citiri
Sesiune extraordinara pentru modificarea Codului Fiscal. Se schimba si masuri care abia au intrat in vigoare - UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Nici nu au fost instalati bine ca noii parlamentari au fost convocati sa desfaca ce facusera predecesorii lor, inclusiv masuri care abia intrasera in vigoare la 1 ianuarie 2017.

Secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca presedintele forului, Liviu Dragnea, a solicitat ca deputatii sa se reuneasca intr-o sesiune extraordinara joi, pentru adoptarea in plen a unui proiect de lege privind modificarea Codului Fiscal, informeaza News.ro. Comisia de buget-finante se va reuni miercuri pentru adoptarea raportului.

Proiectul discutat de deputati in sesiune extraordinara este cel initiat de fostul senator ALDE Cristiana Anghel si sustinut de alti 50 de parlamentari ALDE, PNL, PSD si neafiliati, prin care este eliminata plata impozitului de 16% pe venit pentru toate pensiile, precum si a contributiei CASS, care va fi asigurata astfel de la bugetul de stat, nu de contribuabil.

Proiectul Cristianei Anghel a fost adoptat deja de Senat in septembrie.. "Batranii ...citeste mai departe despre "Sesiune extraordinara pentru modificarea Codului Fiscal. Se schimba si masuri care abia au intrat in vigoare - UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deputati sedinta extraordinara pensii, #pensii eliminare impozit , #Stiri Taxe si impozite