Drum mai putin aglomerat spre mare - Cum vom plati taxa de trecere pentru podul Fetesti-Cernavoda

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 16:17
1501 citiri
Drum mai putin aglomerat spre mare - Cum vom plati taxa de trecere pentru podul Fetesti-Cernavoda

Drumul spre mare ar trebui sa fie mai lin, avand in vedere ca va intra in vigoare un nou sistem de plata a taxei pentru trecerea podurilor peste Dunare, intre Fetesti si Cernavoda.

Astfel, incepand de joi, 30 aprilie 2015, orele 00.00, tarifele se incaseaza printr-un sistem informatic similar celui care se utilizeaza pentru rovinieta.

"Aceasta solutie va conduce la fluidizarea traficului pe pod", da asigurari ministrul Transporturilor, Ioan Rus, intr-un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Trecerea prin statia de taxare se va efectua pe trei benzi pe sens, din care benzile 2 si 3 vor fi cu trecere libera, fara bariere, iar banda 1 (de la marginea din dreapta) va fi in continuare cu bariera, si numai pentru plata cash.

Taxa de trecere a podului de la Fetesti va putea fi platita si prin SMS sau in benzinarii (Video)

Tariful poate fi achitat inaintea trecerii sau, cel tarziu, pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, la distribuitorii autorizati de CNADNR:

Prin ...citeste mai departe despre "Drum mai putin aglomerat spre mare - Cum vom plati taxa de trecere pentru podul Fetesti-Cernavoda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem plata taxa pod mare, #plata taxa pod mare, #plata taxa pod Cernavoda, #plata taxa pod Fetesti , #Stiri Taxe si impozite