Economia, pusa pe jar: Investitorii reclama harababura fiscala si zgomotul politic

Marti, 23 Iunie 2015, ora 10:42
1187 citiri
Economia, pusa pe jar: Investitorii reclama harababura fiscala si zgomotul politic

Perspectivele economiei romanesti, optimiste la inceput de an, sunt puse sub semnul intrebarii in al doilea semestru, pe fondul provocarilor externe generate de criza din zona euro, de anticipata perioada secetoasa care va influenta productia agricola, de instabilitatea fiscala si zgomotul de pe scena politica.

Sunt rezultatele barometrului semestrial privind asteptarile economice, realizat de agentia de business information si credit risk management KeysFin.

Daca la inceputul anului, investitorii aratau un optimism moderat privind evolutia economica din 2015, in luna iunie, asteptarile lor au devenit ceva mai rezervate, potrivit comunicatului remis Ziare.com.

La intrebarea "Cum vedeti evolutia economica a Romaniei in 2015", procentul celor care vad un trend pozitiv a scazut la 49%, fata de 53% la inceputul anului. Faptul ca perspectivele s-au modificat fata de primul semestru este sustinut si de totalul raspunsurilor neutre, de 18% (fata de numai 13% in barometrul din... citeste mai departe despre "Economia, pusa pe jar: Investitorii reclama harababura fiscala si zgomotul politic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitori probleme Romania, #investitori romania , #Stiri Taxe si impozite