Capcanele impozitarii bacsisului - Eurodeputat: E o masura fara precedent

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 20:04
792 citiri
Capcanele impozitarii bacsisului - Eurodeputat: E o masura fara precedent

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi nu crede in eficienta masurii anuntate de Guvern de a obliga agentii comerciali sa emita bonuri fiscale pe bacsis si considera ca prin aceasta se va ingreuna activitatea intreprinderilor mici si mijlocii.

"Obligatia de a emite bon fiscal separat pentru bacsis este o masura fara precedent in Europa; va aduce putini bani la buget, dar va complica activitatea multor IMM-uri. In conditiile in care Uniunea Europeana are printre prioritatile sale sustinerea IMM-urilor, Guvernul Ponta pare a nu avea alt obiectiv decat acela de a complica viata intreprinderilor mici si mijlocii din Romania si a micilor comercianti", a declarat marti, Cristian Busoi.

Se impoziteaza sau nu bacsisul dat la taxi? Tot nu e clar

El sustine ca nu a intalnit aceasta masura in nicio tara europeana, unde nu a vazut nici echipe de la Fisc "navalind in restaurante cu masini cu girofar, oprind activitatea, alungand clientii, speriind putinii turisti straini care mai vin in ...citeste mai departe despre "Capcanele impozitarii bacsisului - Eurodeputat: E o masura fara precedent" pe Ziare.com

#eurodeputat efecte bacsis, #efecte pozitive bacsis, #efecte negative bacsis , #Stiri Taxe si impozite