Europa cere taxe anti-dumping. In replica, China taxeaza cu pana la 46% importurile de otel din UE

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 16:48
2219 citiri
Europa cere taxe anti-dumping. In replica, China taxeaza cu pana la 46% importurile de otel din UE

China va introduce taxe care pot ajunge pana la 46% din valoare pentru importurile de anumite tipuri de oteluri laminte din Uniunea Europeana, pentru a-si proteja producatorii interni, a anuntat, vineri, Ministerul Comertului din China, citat de Le Figaro, in contextul in care mai multe state europene au solicitat, recent, introducerea de taxe anti-dumping pentru importurile de oteluri din China.

Taxele, considerate de autoritatile de la Beijing de tip anti-dumping, vor fi valabile pentru tolele magnetice cu graunti orientati (GOES) importate de China din Japonia, Coreea de Sud si Uniunea Europeana.

Rata de taxare va fi cuprinsa intre 14,5% si 46,3% din valoarea produselor. Decizia a fost luata in urma unei anchete care ar fi aratat ca unele tari ar practica preturi de dumping, ceea ce afecteaza industria chineza, potrivit autoritatilor de la Beijing.

Insa ...citeste mai departe despre "Europa cere taxe anti-dumping. In replica, China taxeaza cu pana la 46% importurile de otel din UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#China taxe import otel UE, #China anti dumping otel , #Stiri Taxe si impozite