Extragere la loteria bonurilor fiscale - Vezi suma si ziua castigatoare

Duminica, 16 August 2015, ora 20:59
1277 citiri
Extragere la loteria bonurilor fiscale - Vezi suma si ziua castigatoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Bonurile in valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au iesit castigatoare la a doua extragere lunara a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de 1 milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Duminica a avut loc a doua extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, aferenta bonurilor din perioada 1-31 iulie, in studioul TV al Loteriei Romane.

In cazul in care vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata la o data ulterior anuntata o noua extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de castigatori, cu un premiu de cel mult 10.000 de lei fiecare.

Rezultatele extragerii de duminica vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Loteria bonurilor fiscale: Duminica are loc urmatoarea extragere

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza ...citeste mai departe despre "Extragere la loteria bonurilor fiscale - Vezi suma si ziua castigatoare" pe Ziare.com

#numere castigatoare loteria bonurilor fiscale, #bonuri castigatoare, #extragere Loteria bonurilor fiscale , #Stiri Taxe si impozite