Fisc vs. Senat, razboiul declaratiilor: Seful ANAF nu intelege de ce e convocat pentru niste "inventii"

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 15:24
1096 citiri
Fisc vs. Senat, razboiul declaratiilor: Seful ANAF nu intelege de ce e convocat pentru niste "inventii"
Foto: ANAF

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Gelu Stefan Diaconu, a explicat de ce nu s-a prezentat joi in Comisia de Buget-Finante din Senat, pentru a fi audiat in legatura cu activitatea Fiscului din ultima perioada, cu toate ca primise o invitatie oficiala in acest sens.

Mai mult, acesta chiar i-a infuriat pe senatori, intrucat nici nu a anuntat ca nu poate ajunge la sedinta, iar membrii comisiei au apus ca il vor anunta pe premierul Victor Ponta si il vor ruga sa ia masuri.

Seful Fiscului s-a aparat spunand ca nu vede de ce ar fi trebuit sa participe la sedinta respectiva si ca pe agenda comisiei se afla si alt subiect, pentru care a desemnat niste reprezentanti ai ANAF.

Diaconu a lamurit, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com, ca "pe ordinea de zi a respectivei comisii, conform adresei primite, se afla proiectul de lege privind Codul de procedura fiscala".

Acesta a mentionat ca initiativa legislativa apartine exclusiv Ministerului Finantelor si ...citeste mai departe despre "Fisc vs. Senat, razboiul declaratiilor: Seful ANAF nu intelege de ce e convocat pentru niste "inventii"" pe Ziare.com

#Gelu Stefan Diaconu explicatii Senat, #sef Fisc absent Senat, #sef Fisc explicatii , #Stiri Taxe si impozite