Fiscul a publicat prima lista neagra - Care sunt companiile cu datorii la stat

Marti, 03 Mai 2016, ora 16:30
1644 citiri
Fiscul a publicat prima lista neagra - Care sunt companiile cu datorii la stat
Foto: Arhiva Ziare.com

Fiscul a publicat, marti, prima lista neagra a datornicilor la stat, care cuprinde doar companiile, nu si persoanele fizice, asa cum se anuntase initial.

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, aceasta include 2.672 de contribuabili mari si mijlocii care au restante fiscale.

Dar de ce nu apar si persoanele fizice pe lista neagra? Explicatia Fiscului consta in faptul ca, in ultima perioada, a fost o avalansa a platilor impozitelor si taxelor restante din partea acestora.

Ai datorii la stat? Fiscul nu mai publica azi lista pe Internet, dar tot te face de rusine

"Deoarece in saptamana 25-29.04.2016 a crescut foarte mult numarul contribuabililor care au decis sa isi stinga datoriile, sau sa isi clarifice situatia fiscala, si pentru a asigura publicarea unor informatii cat mai corecte, in zilele imediat urmatoare va fi publicata lista debitorilor mici contribuabili, institutii publice, persoane fizice cu obligatii fiscale restante rezultate si din activitati economice ...citeste mai departe despre "Fiscul a publicat prima lista neagra - Care sunt companiile cu datorii la stat" pe Ziare.com

#lista neagra ANAF, #lista datornici ANAF, #Fisc lista datornici, #lista datornici stat , #Stiri Taxe si impozite