Fiscul, acuzat ca poate provoaca pagube de 400 de milioane de euro la buget

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 10:41
1433 citiri
Fiscul, acuzat ca poate provoaca pagube de 400 de milioane de euro la buget
Foto: ANAF

Asociatia Organizatorilor si Producatorilor de Jocuri de Noroc din Romania (AOPJNR) sustine initiativa Romanian Bookmakers in legatura cu clarificarea interpretarii eronate a ANAF asupra venitului operatorului de pariuri sportive si atrage atentia ca, prin nesocotirea legii de catre Fisc, statul roman poate pierde o contributie bugetara anuala de aproape 400 de milioane de euro.

"Atragem atentia asupra abordarii eronate a functionarilor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) demonstrata in timpul controalelor efectuate pe scara larga la operatorii de jocuri de noroc pe acest final de an. Aceasta grava eroare de interpretare a legislatiei va genera consecinte deosebit de grave.

Aceste consecinte vor fi reprezentate in primul rand de un foarte important impact negativ asupra bugetului de stat, daca ANAF care nu ia in considerare reglementarile legale specifice jocurilor de noroc, care definesc la nivelul legii speciale, OG 77/2009, veniturile operatorilor de jocuri de ...citeste mai departe despre "Fiscul, acuzat ca poate provoaca pagube de 400 de milioane de euro la buget" pe Ziare.com

#ANAF pagube taxare operatori jocuri noroc, #taxare operatori jocuri noroc , #Stiri Taxe si impozite