Fiscul aduce lamuriri despre Spatiul Privat Virtual: Nu e nicio capcana (Video)

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 10:53
1683 citiri
Fiscul aduce lamuriri despre Spatiul Privat Virtual: Nu e nicio capcana (Video)
Foto: ANAF

Fiscul a adus unele clarificari legate de folosirea serviciului Spatiul Privat Virtual, prin care contribuabilii isi pot consulta situatia fiscala, dupa ce utilizatorii au descoperit o capcana.

Ziare.com a semnalat faptul ca utilizatorii s-au plans de faptul ca nu stiu ca notificarile primite direct in contul de pe site-ul ANAF semnaleaza plati restante.

Specialistii in fiscalitate ne-au spus ca, odata acceptate conditiile de folosire a aplicatiei, contribuabilul trebuie sa se astepte chiar si la somatii.

Tocmai de aceea utilizatorii Spatiului Privat Virtual trebuie sa isi verifice constant contul, pentru a fi la curent cu darile la stat.

Fiscul, in era Internetului, dar cu mentalitatea de pe vremea Inchizitiei

Mai mult, s-a pus problema daca Fiscul trimite prin email deciziile de impunere si alte documente, pentru a fi evitate situatiile in care ei afla prea tarziu de acestea.

Izabela Stoicescu, Tax Senior Consultant al Tuca Zbarcea & Asociatii Tax, a atras atentia ...citeste mai departe despre "Fiscul aduce lamuriri despre Spatiul Privat Virtual: Nu e nicio capcana (Video)" pe Ziare.com

#Fisc Spatiu Privat Virtual, #ANAF Spatiu Privat Virtual, #capcane spatiu privat virtual, #notificari spatiul privat virtual , #Stiri Taxe si impozite