Fiscul explica pe Facebook de ce vor fi mereu cozi la ghisee: Iata motivul halucinant

Marti, 23 Iunie 2015, ora 16:06
1027 citiri
Fiscul explica pe Facebook de ce vor fi mereu cozi la ghisee: Iata motivul halucinant
Foto: ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) s-a laudat pe Facebook ca Romania a inregistrat progrese importante in ceea ce priveste plata taxelor, citand un raport al Bancii Mondiale, lucru taxat insa de contribuabili. Cu aceasta ocazie, institutia a explicat si de ce se vor forma mereu cozi la ghisee.

Fiscul a mentionat pe reteaua sociala ca tara noastra se situeaza in fata Germaniei, Poloniei, Frantei, Cehiei, Spaniei si Italiei la capitolul "usurinta cu care se platesc taxele".

Fiscul se lauda: Actiunile discrete au dat roade - Prejudicii de peste un miliard de euro, identificate

Potrivit raportului Bancii Mondiale publicat la finalul anului trecut, Romania ocupa locul 52 din 189 de tari luate in calcul, in functie de acest criteriu, dupa o urcare de 82 de pozitii fata de editia anterioara.

Institutia sustine ca aceasta performanta "confirma eforturile depuse in cadrul reformei ANAF" si continua cu faptul ca, in cadrul UE, suntem pe pozitia a 12-a atunci cand vine ...citeste mai departe despre "Fiscul explica pe Facebook de ce vor fi mereu cozi la ghisee: Iata motivul halucinant" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF cozi ghiseu, #ANAF plati taxe impozite , #Stiri Taxe si impozite