Fiscul nu are nici acum destui angajati, Dragnea spune ca dintre ei se vor alege si miile de consultanti fiscali

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 22:48
842 citiri
Fiscul nu are nici acum destui angajati, Dragnea spune ca dintre ei se vor alege si miile de consultanti fiscali
Foto: Arhiva Pixabay

Consultantii fiscali vor fi selectati din structurile Ministerului de Finante si ANAF, sustine Liviu Dragnea.

"In primul an nu va fi nevoie de acest lucru (de consultanti - n.red.). Consilierii fiscali vor fi platiti de stat, dar nu din bani in plus. Din functionarii care sunt acum in structurile Ministerului Finantelor Publice si ANAF din judete si localitati se vor selecta acesti consilieri fiscali. Ei sunt ganditi sa-i ajute pe oameni, nu sa-si faca niste birouri unde sa plateasca oamenii impozit", a precizat Dragnea, vineri la Focsani, citat de Agerpres.

Amintim ca saptamana trecuta seful Fiscului, Bogdan Stan, a spus ca la acest moment legislatia in vigoare nu permite angajatilor ANAF sa ofere si servicii de consultanta si oricum Fiscul deja are cu 3.000 de oameni mai putin decat ar avea nevoie.

Mai exact, acum ANAF are 25.000 de angajati, nu 30.000, cum sustinea ministrul de Finante. Ca sa nu mai vorbim ca initial se estimase ca acesti consultanti fiscali ar trebui sa fie in numar de 35.000, asa ca intreg personalul Fiscului nu ar fi de ajuns.

Dragnea e nemultumit si de ministrul de Finante

Dupa ce s-a aratat iritat de lentoarea ministrului Justitiei, Liviu Dragnea s-a suparat si pe seful de la Finante, pentru ca a dat un draft al proiectului de Cod Economic, inainte de a fi finalizat.

"Am ajuns in situatia asta, pentru ca ministrul de Finante a dat un draft din acest act normativ, care nu era finalizat la Asociatia Oamenilor de Afaceri, fara sa aiba o discutie cu noi. Ceea ce nu se face", a subliniat liderul PSD. ...citeste mai departe despre "Fiscul nu are nici acum destui angajati, Dragnea spune ca dintre ei se vor alege si miile de consultanti fiscali" pe Ziare.com

#Dragnea consultanti fiscali ANAF , #Stiri Taxe si impozite