Fiscul si-a corectat propria eroare, dar cadoul de Paste ramane: Cine va intra pe lista neagra

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 07:35
1490 citiri
Fiscul si-a corectat propria eroare, dar cadoul de Paste ramane: Cine va intra pe lista neagra
Foto: Adrian Benta

Ai datorii la stat? Atunci e posibil sa apari pe "lista rusinii" ce va fi publicata pe site-ul Fiscului. Masura a fost anuntata in urma cu ceva vreme, dar ANAF a realizat ca nu o poate pune in practica, pentru ca e anulata de alte prevederi, asa ca a facut cateva modificari in ceea ce priveste plafonul.

Sa vedem despre ce e vorba.

Codul de Procedura Fiscala recent intrat in vigoare aduce ca element de noutate pentru anul 2016 obligatia organului fiscal de a publica pe pagina sa web listele cu debitorii restanti la bugetul de stat, detaliate pe structuri: persoane juridice si persoane fizice.

Din punctul de vedere al societatilor nu este nimic rau, aceasta procedura este aplicabila de mai bine de 10 ani, noutatea ce a produs putina efervescenta in mass-media a fost obligatia publicarii listei datornicilor la bugetul de stat si in cazul persoanelor fizice.

Surpriza inainte de Paste de la Fisc: Romanii care vor intra pe lista neagra

Prima lista va fi publicata de Fisc pe 30 ...citeste mai departe despre "Fiscul si-a corectat propria eroare, dar cadoul de Paste ramane: Cine va intra pe lista neagra" pe Ziare.com

#ANAF lista datornici site, #ANAF lista datornici, #Fisc lista datornici , #Stiri Taxe si impozite