Fiscul vinde barci la super-oferta

Sambata, 11 Iunie 2016, ora 14:42
959 citiri
Fiscul vinde barci la super-oferta
Foto: ANAF

Esti pasionat de navigat pe ape sau te incanta ideea de a te relaxa in mijlocul marii? Poti cumpara o ambarcatiune de la Fiscul din Constanta, care vinde barci la preturi convenabile. Insa trebuie sa ai ceva in vedere.

ANAF incearca de mai bine de un an sa vanda, la licitatie, cinci ambarcatiuni pe care a pus sechestru, transmite Digi 24.

Problema este ca nimeni nu s-a aratat interesat sa le cumpere pana acum, cu toate ca Fiscul din Constanta a incercat de patru ori sa le vanda. In consecinta, pretul a scazut cu pana la 60 la suta.

Cea mai ieftina ambarcatiune costa 3.000 de lei, iar cea mai scumpa ajunge la 84.000 de lei. Singurul lucru pe care trebuie sa-l aiba in vedere cei interesati este ca navele nu se mai afla in cea mai buna stare.

Astfel, s-ar putea sa fi nevoit sa mai investesti intre 20.000 si ...citeste mai departe despre "Fiscul vinde barci la super-oferta" pe Ziare.com

#ANAF vinde barci ieftine, #barci ieftine ANAF, #vanzare barci ANAF, #barci ANAF, #vanzare ANAF, #licitatii ANAF , #Stiri Taxe si impozite