Gabriel Biris: Nu cred ca-si inchipuie cineva ca am venit la Finante ca sa ma plimb cu Dusterul de serviciu

Joi, 03 Martie 2016, ora 12:09
1497 citiri
Gabriel Biris: Nu cred ca-si inchipuie cineva ca am venit la Finante ca sa ma plimb cu Dusterul de serviciu
Foto: Facebook/Gabriel Biris

Nu cred ca isi inchipuie cineva ca eu sau predecesorii mei am venit la Ministerul Finantelor sa ne plimbam cu Dusterul de serviciu, a afirmat, joi, Gabriel Biris, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP), in cadrul conferintei cu tema "Fiscalitate pentru o Romanie Durabila".

"Teama antreprenorilor de a face afaceri tine de riscul pietei. Nu cred ca isi inchipuie cineva ca eu sau precedesorii mei am venit la Ministerul de Finante sa ne plimbam cu Dusterul de serviciu. Este ingrijoratoare degradarea relatiei dintre stat, in general, prin ANAF, si cei care aduc valoare adaugata.

Este foarte important ca, in perioada urmatoare, prin imbunatatirea legislatiei, sa se restabileasca increderea. Nivelul de incredere dintre contribuabil si ANAF ca organ de control nu a fost demult atat de jos. De ce? Pentru ca, ani de zile, nu s-a facut nimic in combaterea evaziunii fiscale sau ne-am facut ca facem ceva. A fost vorba de un joc de glezne", a declarat Biris.

Contributia la ...citeste mai departe despre "Gabriel Biris: Nu cred ca-si inchipuie cineva ca am venit la Finante ca sa ma plimb cu Dusterul de serviciu" pe Ziare.com

#Gabriel Biris Finante Duster, #Biris Finante Duster, #Gabriel Biris organizare Fisc , #Stiri Taxe si impozite