Gata cu drumurile: Putem plati de acasa taxele pentru pasapoarte, permise auto si numere de inmatriculare

Marti, 05 Iulie 2016, ora 20:05
886 citiri
Gata cu drumurile: Putem plati de acasa taxele pentru pasapoarte, permise auto si numere de inmatriculare
Foto: Ziare.com

De acum, taxele pentru eliberarea pasapoartelor, permiselor de conducere sau placutelor cu numere de inmatriculare pot fi achitate prin internet banking, virament bancar, mandat postal sau in numerar,

Potrivit unui comunicat al MAI, plata in numerar a acestor servicii nu se mai face prin casieriile CEC Bank. Masura face parte din pachetul de debirocratizare lansate de Guvern.

Astfel, de acum, plata se poate face online in sistem internet banking, dar si de la orice banca unde aveti deschis un cont bancar, prin virament catre contul unic deschis de fiecare institutie a prefectului. Numarul contului va fi afisat pe site-ul fiecarei institutii a prefectului.

Plata in numerar se poate face la casieriile unitatilor Trezoreriei Statului, casieriile institutiilor prefectului (pentru pasapoarte), la ghiseele serviciilor regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor (pentru documentele emise de acestea) din cadrul institutiilor prefectului si prin mandat postal.

In ...citeste mai departe despre "Gata cu drumurile: Putem plati de acasa taxele pentru pasapoarte, permise auto si numere de inmatriculare" pe Ziare.com

#debirocratizare pasaport permis taxe , #Stiri Taxe si impozite