Guvernul a modificat Codul fiscal si a reintrodus scutirile de taxe pentru veterani si sotiile acestora

Miercuri, 31 August 2016, ora 19:56
3225 citiri
Guvernul a modificat Codul fiscal si a reintrodus scutirile de taxe pentru veterani si sotiile acestora
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul a reintrodus scutirile de taxe pentru veterani si sotiile acestora in cazul imobilelor si terenurilor detinute in comun.

Astfel, s-a revenit la situatia de la finalul anului 2015 si au fost rezolvate problemele semnalate de veterani, vaduve, persoanele persecutate politic si cele deportate.

Acum, veteranii si sotiile lor vor avea deduceri de 100% privind plata impozitelor pe cladiri si terenuri, precum si un mijloc de transport la alegere, detinute in comun, insa in cazul imobilelor si terenurilor detinute alaturi de o terta persoana reducerea se va aplica doar cotei parti.

Scutirea urmeaza sa se aplice si altor categorii de persoane cu statut special, urmand sa fie restabilite facilitatile fiscale acordate pana la finalul anului trecut.

"Pentru persoanele persecutate din motive politice si cele deportate in strainatate ori constituite in prizonieri si sotii/sotiile acestora, scutirile se acorda pentru locuinta de domiciliu, terenul aferent acesteia si pentru un ...citeste mai departe despre "Guvernul a modificat Codul fiscal si a reintrodus scutirile de taxe pentru veterani si sotiile acestora" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#impozite veterani razboi, #impozite sotii veterani razboi, #Guvern impozite veterani razboi , #Stiri Taxe si impozite