Guvernul creste impozitul pe terenuri si locuinte, in Codul Fiscal actualizat

Luni, 16 Martie 2015, ora 15:38
1101 citiri
Guvernul creste impozitul pe terenuri si locuinte, in Codul Fiscal actualizat

Impozitul pe teren si pe locuinte a fost majorat in proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna de Guvern.

Astfel, noul document, datat 13 martie si obtinut de Mediafax, prevede cresteri atat in cazul terenurilor amplasate in intravilan si inregistrat in registrul agricol la categoria de folosinta "terenuri cu constructii", cat si pentru terenurile arabile din intravilan.

Sistemul de impozitare a proprietarilor de terenuri aflate in intravilan anuntat de Guvern in urma cu o luna era unul modificat fata de cel practicat in prezent, prin inlocuirea actualelor valori fixe cu grile avand o limita minima si una maxima, cota maxima de impunere fiind dubla comparativ cu actualele taxe.

In noul proiect este mentinut acest principiu al limitelor minime si maxime cu care este inmultita suprafata terenului, dar valorire aferente sunt majorate fata de cele anuntate public la acel moment.

Pentru un teren intravilan aflat in zona A a localitatii ...citeste mai departe despre "Guvernul creste impozitul pe terenuri si locuinte, in Codul Fiscal actualizat" pe Ziare.com

#crestere impozit teren, #crestere impozit locuinta , #Stiri Taxe si impozite