Guvernul creste impozitul pentru masini, in Codul Fiscal actualizat

Luni, 16 Martie 2015, ora 16:14
1120 citiri
Guvernul creste impozitul pentru masini, in Codul Fiscal actualizat

Impozitul pe masini pregatit de Guvern pentru anul viitor a fost majorat in proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna, prin cresterea sumelor fixe luate in calcul la stabilirea sumei finale de plata.

Noul document, datat 13 martie si obtinut de Mediafax, prevede cresteri ale acestor sume de impozitare pentru toate tipuri de autovehicule.

Conform legii, impozitul pe mijlocul de transport este calculat in functie de capacitatea cilindrica a motorului, prin inmultirea fiecarei grupe de 200 cmc sau fractiune din aceasta cu o suma corespunzatoare. Aceasta suma a fost majorata acum, in noul proiect, pentru toate tipurile de autovehicule.

Guvernul creste impozitul pe terenuri si locuinte, in Codul Fiscal actualizat

Astfel, pentru autoturismele cu capacitatea cilindrica intre 1.601 cm3 si 2.000 cm3 inclusiv, suma fixa luata in calcul la stabilirea impozitului a fost ridicata de la 18 lei/200 cmc la 19 lei/200 cmc, la cele cu capacitatea ...citeste mai departe despre "Guvernul creste impozitul pentru masini, in Codul Fiscal actualizat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#crestere impozite masini, #impozite masini Cod Fsical, #impozite masini noul Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite