Guvernul introduce acciza pe tigaretele electronice, in Codul Fiscal actualizat

Marti, 17 Martie 2015, ora 13:39
1347 citiri
Guvernul introduce acciza pe tigaretele electronice, in Codul Fiscal actualizat

Tigaretele electronice vor fi accizate, incepand cu anul viitor, cu o suma care va creste anual in raport cu inflatia, Guvernul pregatind introducerea acestei noi taxe cu argumentul ca masura este dictata de practicile la nivel european, releva proiectul actualizat de Cod Fiscal.

"Vor fi introduse, printre produsele accizabile, produsele din tutun incalzit care, prin incalzire, emit un aerosol ce poate fi inhalat, fara a avea loc combustia amestecului de tutun si lichidele cu continut de nicotina destinate inhalarii cu ajutorul unui dispozitiv electronic de tip 'Tigareta electronica'.

Aceasta masura este dictata de practicile la nivel european si discutiile in grupurile de lucru din cadrul Comisiei, pe taxarea altor produse destinate fumatului", este anuntat in documentul datat 13 martie si obtinut de Mediafax.

Guvernul creste impozitul pe terenuri si locuinte, in Codul Fiscal actualizat

Noua acciza, care va fi aplicata din ianuarie anul viitor, va fi in cuantum de 0,5 ...citeste mai departe despre "Guvernul introduce acciza pe tigaretele electronice, in Codul Fiscal actualizat" pe Ziare.com

#acciza tigari electronice, #taxe tigari electronice, #tigari electronice Cod Fiscal, #taxare tigari electronice , #Stiri Taxe si impozite