Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Impozite mai mari cu pana la 500% pentru cladirile si terenurile neingrijite din Bucuresti

Impozite mai mari cu pana la 500% pentru cladirile si terenurile neingrijite din Bucuresti
Primariile de sector din Bucuresti vor putea creste impozitele cu pana la 500% pentru imobilele si terenurile neingrijite din intravilan.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a adoptat, joi, un proiect de hotarare in acest sens.

"Potrivit art. 489, alin. 5 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, Consiliul Local poate majora impozitul pe cladiri si impozitul pe teren cu pana la 500% pentru cladirile si terenurile neingrijite situate in intravilan", se arata in expunerea de motive a proiectului de hotarare.

Proiectul de hotarare privind imputernicirea consiliilor locale de sector de a majora impozitele pentru cladiri si terenuri a fost adaugat suplimentar pe ordinea de zi.

Grupul USR s-a abtinut de la vot, consilierii spunand ca au primit proiectul in timpul sedintei de consiliu, chiar in momentul in care se vota adaugarea acestuia pe ordinea de zi, neavand, astfel, timp sa il studieze.

Proiectul nu se regaseste nici pe site-ul primariei.

O decizie similara a fost adoptata si de consilierii locali din Zalau. ...citeste mai departe despre "Impozite mai mari cu pana la 500% pentru cladirile si terenurile neingrijite din Bucuresti" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2004 ori