Impozitul pe locuintele cu destinatie economica sau cum te invata Codul fiscal sa fii evazionist

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 07:13
1450 citiri
Impozitul pe locuintele cu destinatie economica sau cum te invata Codul fiscal sa fii evazionist
Foto: Adrian Benta

In data de 18 decembrie 2015, autoritatile fiscale au supus dezbaterii publice proiectul normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal. Desigur, acestea sunt binevenite cand expliciteaza anumiti termeni sau aduc exemple concrete de aplicare pentru un temei normativ.

In momentul in care normele metodologice adauga mai mult decat prevede Codul fiscal sau, mai rau, cand propun limitari de drepturi fata de cele prevazute in lege, normele de aplicare se regasesc intr-o asa-zisa exceptie de legalitate similar exceptiei de neconstitutionalitate.

Am analizat cu atentie proiectul de aplicare a Codului fiscal pentru impozitul pe cladirile detinute de persoane fizice, cladiri ce sunt utilizate in activitati economice, avand in vedere noutatea absoluta a acestei doctrine economice.

Ca sa fie foarte clar pentru toata lumea, eu - autor al acestui articol - sunt in situatia de a detine o cladire utilizata in activitati economice, locatia unde salariatii cabinetului isi desfasoara... citeste mai departe despre "Impozitul pe locuintele cu destinatie economica sau cum te invata Codul fiscal sa fii evazionist" pe Ziare.com

#Cod fiscal firme apartament, #Cod fiscal impozit locuinte, #cod fiscal impozit , #Stiri Taxe si impozite