In sfarsit, putem sa platim toate taxele online, dar contul pe Ghiseul.ro se obtine cu un drum la institutiile publice

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 17:05
1282 citiri
In sfarsit, putem sa platim toate taxele online, dar contul pe Ghiseul.ro se obtine cu un drum la institutiile publice
Foto: Ghiseul.ro

Romanii isi vor putea plati in sfarsit toate taxele online, prin Ghiseul.ro, incepand de miercuri, cu doua zile intarziere fata de data promisa. Insa nu scapam de toate drumurile la institutiile publice.

Initial, Guvernul a anuntat ca luni va fi totul pus la punct, insa au existat niste probleme care au amanat implementarea proiectului.

Pana acum, prin Ghiseul.ro s-au putut plati doar taxele si impozitele locale (pentru cladiri, terenuri, masini), dar si amenzile gestionate de autoritatile locale.

Insa de miercuri, ANAF a fost inrolata in baza de date a site-ului, ceea ce inseamna ca persoanele fizice vor pot efectua online plata taxelor si impozitelor pe care le datoreaza catre Fisc, cum ar fi:

impozit pe venituri din salarii sau din folosinta bunurilor,impozitul pe venituri din dividende, dobanzi, premii, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala sau din activitati agricole.

Totodata, pot fi platite online contributiile pentru ...citeste mai departe despre "In sfarsit, putem sa platim toate taxele online, dar contul pe Ghiseul.ro se obtine cu un drum la institutiile publice" pe Ziare.com

#plati online taxe impozite Ghiseul, #plati online taxe impozite, #plati online taxe impozite fisc , #Stiri Taxe si impozite